Servicii

SERVICIILE NOASTRE

Holiday Cars Brașov oferă o gamă largă de servicii

Închirieri auto

Închirierea unei mașini îți asigură libertate și te vom ajuta să găsești mașina adecvată pentru tine la un preț extraordinar.

Consiliere daune auto

Venim în ajutorul dumneavoastră oferind îndrumare și consiliere în vederea deschiderii dosarului de daună auto.

Auto la schimb

Holiday Cars vă oferă gratuit auto de înlocuit pe perioada reparațiilor autoturismului dvs. pe cheltuiala RCA-ului părtii vinovate.

Transfer aeroport

Serviciul Transfer este soluția optimă de transport de la Aeroport (București, Sibiu, Tg. Mureș, Bacău) către destinațiile dorite.

OFERTĂ VARIATĂ

Datorită unei game vaste de mărci și modele de autoturisme, vă furnizăm exact ceea ce căutați. Fie că este o mașină compactă elegantă, o mașină spațioasă pentru întreaga familie sau o mașină elegantă pentru o excursie de vară – indiferent de ce planuri aveți sau de ce caracteristici doriți ca mașina închiriată să aibă – la Holiday Cars Brașov veți găsi în mod garantat ceea ce vreți.

CELE MAI BUNE PREȚURI

Modelul de business Holiday Cars este simplu – Vă facem o ofertă atractivă cu un raport calitate/preț remarcabil. Aducem laolaltă cererea și oferta și transmitem clienților cele mai bune prețuri. Cu Holiday Cars închirierile dumneavoastră nu sunt doar simplu de făcut și fără risc – vă aduc economii. Prețurile noastre sunt fără taxe ascunse sau costuri suplimentare.

CLIENȚI SATISFĂCUȚI

Obiectivul nostru este calitatea serviciilor, satisfacerea clienților, demararea comenzilor în intervalul de timp preprogramat. Încă de la început societatea noastră și-a propus să presteze servicii la cel mai înalt standard al calității și onorabilității pentru a putea răspunde așteptărilor clienților și a le putea oferii acestora ceea ce este optim din punct de vedere al calității, rapidității și al costului.

Aveți nevoie de ajutor pentru achiziționarea unui serviciu?

Sunați-ne la: (+40) 748 800 400

sau

Contactați-ne pe WhatsApp