Despre

Holiday Cars

Holiday Cars garantează închirierea unui autoturism la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Închirierea unui autoturism vă permite să descoperiți zonele pitorești ale Transilvaniei și multe alte destinații turistice păstrându-vă libertatea de mișcare.

Una din prioritățile noastre principale este să ajustăm fiecare pachet pe care îl oferim la nevoile exacte ale clientului nostru.

Închirierea unui vehicul de la noi, vă garantează o experiență plăcută și fără probleme.

OFERTĂ VARIATĂ

Datorită unei game vaste de mărci și modele de autoturisme, vă furnizăm exact ceea ce căutați. Fie că este o mașină compactă elegantă, o mașină spațioasă pentru întreaga familie sau o mașină elegantă pentru o excursie de vară – indiferent de ce planuri aveți sau de ce caracteristici doriți ca mașina închiriată să aibă – la Holiday Cars Brașov veți găsi în mod garantat ceea ce vreți.

CELE MAI BUNE PREȚURI

Modelul de business Holiday Cars este simplu – Vă facem o ofertă atractivă cu un raport calitate/preț remarcabil. Aducem laolaltă cererea și oferta și transmitem clienților cele mai bune prețuri. Cu Holiday Cars închirierile dumneavoastră nu sunt doar simplu de făcut și fără risc – vă aduc economii. Prețurile noastre sunt fără taxe ascunse sau costuri suplimentare.

CLIENȚI SATISFĂCUȚI

Obiectivul nostru este calitatea serviciilor, satisfacerea clienților, demararea comenzilor în intervalul de timp preprogramat. Încă de la început societatea noastră și-a propus să presteze servicii la cel mai înalt standard al calității și onorabilității pentru a putea răspunde așteptărilor clienților și a le putea oferii acestora ceea ce este optim din punct de vedere al calității, rapidității și al costului.

1-5 ZILE

6-10 ZILE

10-20 ZILE

> 21 ZILE

DEPOZIT

Dacia Logan

25 € 25 € 25 € 20 € 100 €

Dacia Logan

25 € 25 € 25 € 20 € 100 €

Renault Clio

30 € 30 € 28 € 25 € 100 €

Renault Megane

35 € 30 € 30 € 25 € 100 €

Remorcă

14 € 12 € 10 € 10 € 50 €

Aveți nevoie de ajutor pentru închirierea unei mașini?

Sunați-ne la: (+40) 748 800 400

sau

Contactați-ne pe WhatsApp